Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos širdelės su medumi ir mandarinais
Vištienos širdelės su medumi ir mandarinais priklauso receptams, kurie yra persmelkti tokios meilės, švelnumo ir susižavėjimo produktais, kad juos galima skaityti kaip romaną. Medus karamelizuoja svogūnus, padeda vištienos širdelėms atsikratyti kietumo ir atskleidžia tikrąjį mandarinų saldumą.
Žingsnis 1
Nulupkite mandarinų žievelę. Suskirstykite griežinėliais ir pašalinkite odelę. Tai padarykite aštriu peiliu, gabalėlis po gabalėlio atskirdami plačiąją dalį. Likusią dalį pašalinkite rankomis.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Tuo tarpu nulupkite svogūną nuo lukšto ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. Kai aliejus įkais, sudėkite širdeles ir svogūnus. Iš karto įberkite ciberžolės, druskos ir juodųjų pipirų. Maišykite penkias minutes, įjungę stiprią ugnį. Atsižvelkite į tai, kad širdeles reikia kepti, o ne troškinti. Skirtumas yra temperatūra ir tai, kiek galite išsitraukti iš virtuvės.
Žingsnis 3
Į vištienos širdeles sudėkite mandarinus, skystą medų ir sumažinkite kaitlentės padalijimą. Reikia vidutinės kaitros. Troškinkite širdeles dar 15 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 4
Paimkite sriubos dubenį. Įdėkite paruoštą patiekalą, viršų papuoškite šviežio agurko ar saliero šiaudeliu.
Žingsnis 5
Naudingas ir skanus patiekalas paruoštas!
Kategorijos