Vištienos širdelės "Tender" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos širdelės "Tender"

Vištienos širdelės - tai raumuo, kuris dažniausiai būna kietas, todėl papasakosiu, kaip jį padaryti minkštą ir švelnų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos širdelės "Tender" Žingsnis 1
Tinkamai nuplaukite vištienos širdeles.

Žingsnis 2

Vištienos širdelės "Tender" Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite ir pašalinkite kraujo krešulius.

Žingsnis 3

Vištienos širdelės "Tender" Žingsnis 3
Širdis užpilkite pienu ir palaikykite 30-40 minučių. Taip jos taps minkštos ir švelnios.

Žingsnis 4

Vištienos širdelės "Tender" Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite širdeles, druską ir pipirus.

Žingsnis 5

Vištienos širdelės "Tender" Žingsnis 5
Sudėkite svogūnus į širdeles. Troškinkite 15-20 minučių, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos