Vištienos širdies kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Vištienos širdies kotletas

Vištienos kotletai paprastai gaminami iš filė ar net šlaunelių, tačiau skanius ir originalius kotletus galima pagaminti ir iš vištienos šalutinių produktų, pavyzdžiui, vištienos širdelių. Šie nedideli, švelnūs kotletai, apkepti džiūvėsėliuose, yra naudingi siekiant paįvairinti kasdienę mitybą, nes vištienos širdelėse yra daug mikroelementų ir B grupės vitaminų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos širdies kotletas Žingsnis 1
Paruoškite širdis. Vištienos širdeles sudėkite ant darbastalio, uždenkite maistine plėvele ir švelniai iš abiejų pusių išmuškite plaktuvu. Kiekvieną širdelės gabalėlį iš abiejų pusių pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 2

Vištienos širdies kotletas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Nedideliame dubenėlyje šakute suplakite vištienos kiaušinius. Į plokščią lėkštę supilkite džiūvėsėlius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kiekvieną širdelės kotletą iš abiejų pusių pamirkykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos