Publikavimo data: 2024-05-19
Vištienos skrandžiai
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite 3-5 mm storio pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką ir krapus mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite daržoves 5 minutes.
Žingsnis 5
Tada įpilkite sojų padažo ir paprikos. Viską gerai išmaišykite ir maišydami kepkite 5 minutes.
Žingsnis 6
На отдельную сковороду выложите куриные желудки и залейте их соевым соусом. Добавьте все необходимые специи. Тушите желудки на среднем огне в течение 10 минут, постоянно помешивая.
Žingsnis 7
Į skrandukus sudėkite keptas daržoves ir gerai išmaišykite. Troškinkite ant vidutinės ugnies 15 minučių, nuolat maišydami.
Žingsnis 8
Baigiantis virimo laikui, sudėkite smulkintus krapus ir česnakus. Viską išmaišykite ir palikite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Kategorijos