Vištienos skrandžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištienos skrandžiai

Cholodzie sultinys sukietėja be želatinos, nes jam paruošti naudojamos blauzdos arba uodegos. Dėl kolageno skystis tampa klampus ir lipnus. Į šaltibarščius su vištienos skrandukais būtina įdėti želatinos. Tokio patiekalo sultinys bus gerokai lengvesnis nei kiaulienos šaltibarščių ar jautienos drebučių sultinys. Taip pat užpilui galima naudoti bet kokius mėsos produktus, pavyzdžiui, jautienos liežuvį. Taip pat galite įdėti žirnių, kukurūzų, virtų kiaušinių ar žolelių.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
42 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos skrandžiai Žingsnis 1
Išvirkite skrandukus su daržovėmis. Supilkite vandenį į puodą, pasūdykite ir įberkite pipirų mišinio. Sudėkite nesmulkintą svogūną, morkas, lauro lapą ir skrandukus. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 1 valandą. Po 20 minučių išimkite morkas, kad jos nepervirtų.

Žingsnis 2

Vištienos skrandžiai Žingsnis 2
Paruoškite atsargas. Iš sultinio išimkite virtus skrandžius, prieskonius ir daržoves. Supjaustykite skrandukus plonais griežinėliais. Sultinį perkoškite. Leiskite sultiniui šiek tiek atvėsti. Tuo metu užpilkite želatiną stikline sultinio ir palikite išbrinkti. Išbrinkusią želatiną supilkite į puodą, kaitinkite, kol ištirps, bet neužvirkite. Sumaišykite su likusiu sultiniu.

Žingsnis 3

Vištienos skrandžiai Žingsnis 3
Į formeles supilkite šaltą vandenį. Morkas supjaustykite mažais griežinėliais papuošimui. Paimkite formeles, kuriose sustings sultinys. Ant dugno išdėliokite morkas, ant viršaus uždėkite petražolių lapelių ir užpilkite truputį sultinio su želatina. Dėkite į šaldytuvą 10 minučių, kad sustingtų. Tada tolygiai paskleiskite žirnelių ir kukurūzų sluoksnį. Ant viršaus sudėkite skrandukus ir užpilkite sultinio su želatina. Dėkite į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų (bent 3 valandas).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos