Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos skrandžiai grietinėje receptas
Vištienos skrandžiai yra ne tik skanūs, bet ir labai sveiki. Skrandžiuose yra maždaug ketvirtadalis baltymų, gausu ląstelienos, makro- ir mikroelementų bei vitaminų. Visa tai gauti jums padės mūsų vištienos skrandukų grietinėje receptas. Dėl grietinės jie bus kuo švelnesni, o jūs pajusite malonų kreminį skonį.
Žingsnis 1
Išvalykite ir nuplaukite skrandžius ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Vištienos skrandukus pirkite atšaldytus. Tai padės suprasti, koks šviežias ir kokybiškas yra produktas. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Nulupkite ir smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną bei susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje su dalimi įkaitinto aliejaus apkepkite svogūną, morką ir česnaką, kol jie apskrus.
Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite skrandukus, kol taps auksinės spalvos. Supilkite vandenį ir ant vidutinės ugnies uždengę dangčiu virkite 45 minutes.
Žingsnis 4
Daržoves sumaišykite su gelteklėmis, druska, pipirais, supilkite grietinę ir troškinkite dar 15 minučių.
Kategorijos