Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos skrandžiai keptuvėje receptas
Vištienos skrandukai jau seniai tapo kasdienio valgiaraščio dalimi daugelyje pasaulio šalių. Jie verdami, troškinami, kepami, kepami ir dedami į įvairias salotas. Viskas priklauso nuo skonio ir konsistencijos: skrandukai yra elastingi, tankūs, bet ne kieti. Mūsų patiekale naudojamos morkos ir svogūnai suteiks jiems daugiau skonio ir bus šiek tiek saldesni.
Žingsnis 1
Išvalykite ir išplaukite skrandžius. Sudėkite juos į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 45 minutes. Vištienos skrandukus pirkite atšaldytus. Tai padės suprasti, koks šviežias ir kokybiškas yra produktas. Nulupkite ir sutarkuokite morkas, nulupkite ir kubeliais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas (7 min.).
Žingsnis 3
Vištienos skrandukus supjaustykite kubeliais ir pridėkite prie daržovių. Kepkite maišydami 10 minučių.
Žingsnis 4
Supilkite vandenį, kad apsemtų maistą, įberkite druskos, pipirų, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.Įpilkite šiek tiek grietinės, kad patiekalas būtų dar švelnesnis. Taip pat įberkite mėgstamų prieskonių, kad skonis būtų sodresnis.
Kategorijos