Publikavimo data: 2024-05-19
Vištienos skrandžiai su bulvėmis
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite 3-5 mm storio pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite stambiais 4-6 mm šiaudeliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką ir krapus mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Vištienos skrandukus sudėkite į keptuvę, įkaitintą su sviestu. Kepkite 5 minutes nuolat maišydami.
Žingsnis 5
Po to, kai akmenys bus sudėti, suberkite svogūnus ir bulves.
Žingsnis 6
Įpilkite vandens arba sultinio, pomidorų pastos ir jogurto. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Visus ingredientus troškinkite 25-30 minučių ant vidutinės ugnies nuolat maišydami.
Žingsnis 7
Kai dalis skysčio išgaruos, sudėkite žoleles ir česnakus. Viską gerai išmaišykite ir palikite troškintis, kol bus paruošti.
Žingsnis 8
Vištienos skrandukai su bulvėmis paruošti. Prieš patiekiant patiekalą ant viršaus pabarstykite šviežiomis smulkintomis žolelėmis.
Kategorijos