Vištienos skrandžio kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Vištienos skrandžio kotletas

Šalutiniai produktai dabar yra labai paklausūs tarp vartotojų. Tačiau taip buvo ne visada. Pavyzdžiui, ilgą laiką Europoje subproduktai buvo laikomi antrarūše mėsa ir atitekdavo vargšams. Napoleonas Bonapartas kategoriškai atsisakė visų vištienos patiekalų, taip pat ir dėl to, kad vaikystėje dažnai padėdavo motinai pjaustyti viščiukus. Liaudiški receptai iš vištienos subproduktų laikui bėgant įsitvirtino pasaulio kulinarijoje. Paruoškite vištienos skrandukų gabalėlių ir įsitikinkite ypatingu šio patiekalo skoniu bei maistine verte.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos skrandžio kotletas Žingsnis 1
Paruoškite subproduktus. Vištienos skrandukus sudėkite į maišelį, gerai apskrudinkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Vištienos skrandžio kotletas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų. Suberkite miltus. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Vištienos skrandžio kotletas Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su vištienos skrandukais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Pamerkite pjaustytus vištienos skrandukus į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos