Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže
Nesudėtinga, bet originalu: vištiena česnakiniame marinate. Pabandykite ją paruošti pagal šį receptą.
Žingsnis 1
Miltus, druską ir prieskonius supilkite į didelį indą.
Žingsnis 2
Nuplautas ir nusausintas vištienos šlauneles sudėkite į indą. Tada indą uždenkite sandariu dangčiu ir pakratykite, kad šlaunelės tolygiai pasidengtų miltų, druskos ir prieskonių mišiniu.
Žingsnis 3
Tada įkaitinkite keptuvę ir sudėkite ant jos šlauneles.
Žingsnis 4
Kepkite šlauneles iš visų pusių, kol visiškai iškeps.
Žingsnis 5
Iš pieno, prieskoninių žolelių ir smulkinto česnako paruoškite marinatą.
Žingsnis 6
Supilkite jį ant apkeptų šlaunelių. Troškinkite po dangčiu dar 5 minutes.
Kategorijos