Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže

Nesudėtinga, bet originalu: vištiena česnakiniame marinate. Pabandykite ją paruošti pagal šį receptą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže Žingsnis 1
Miltus, druską ir prieskonius supilkite į didelį indą.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže Žingsnis 2
Nuplautas ir nusausintas vištienos šlauneles sudėkite į indą. Tada indą uždenkite sandariu dangčiu ir pakratykite, kad šlaunelės tolygiai pasidengtų miltų, druskos ir prieskonių mišiniu.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže Žingsnis 3
Tada įkaitinkite keptuvę ir sudėkite ant jos šlauneles.

Žingsnis 4

Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže Žingsnis 4
Kepkite šlauneles iš visų pusių, kol visiškai iškeps.

Žingsnis 5

Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže Žingsnis 5
Iš pieno, prieskoninių žolelių ir smulkinto česnako paruoškite marinatą.

Žingsnis 6

Vištienos šlaunelės česnakiniame padaže Žingsnis 6
Supilkite jį ant apkeptų šlaunelių. Troškinkite po dangčiu dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos