Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos šlaunelės "Fifochka"
Jei nežinote, ką paruošti kaip garnyrą, drąsiai ruoškite šį patiekalą. Jis greitas, skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos šlauneles, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps, įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūnus, juos atsitiktinai susmulkinkite.
Žingsnis 4
Sudėkite į vištieną, išmaišykite ir virkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Morkas nulupkite, supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 6
Sudėkite vištieną ir svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, nuolat maišydami, kol morkos suminkštės.
Kategorijos