Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže

Vištiena puikiai dera su visais prieskoniais ir padažais. Todėl yra daugybė jos paruošimo receptų. Pavyzdžiui, orkaitėje keptos vištienos šlaunelės grietinėlės padaže. Vištienos šlaunelės grietinėlėje yra geras patiekalas kasdieniam valgiaraščiui. Blauzdelės būna labai sultingos, o grietinėlės padažas švelnus ir skanus. Jei norite, vietoj kojų galite naudoti bet kurią kitą vištienos dalį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite vištienos šlauneles. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite ant didelės ugnies po 5 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže Žingsnis 2
Atskirai puodelyje sumaišykite grietinėlę, smulkintą česnaką, druską ir pipirus. Išmaišykite ir užvirinkite padažą.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže Žingsnis 3
Į paruoštą kepimo indą sudėkite iškeptas kojas. Ant viršaus užpilkite grietinėlės padažo. Dėkite patiekalą į iki 200 ℃ įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos