Publikavimo data: 2024-09-22
                Vištienos šlaunelės, keptos su moliūgais
                                
                    Moliūgai puikiai dera su mėsa, nes suteikia jai sultingumo, aromato ir yra garnyras. Kepsnys tinka ir vienas, o šį receptą galima naudoti kaip pagrindą, pridėjus daugiau daržovių - pomidorų, svogūnų, paprikų, brokolių ar žiedinių kopūstų. Daržovės praturtins patiekalo skonį, be to, jis taps sveikesnis. Galite eksperimentuoti su prieskoniais, dėdami jų savo nuožiūra, arba naudoti specialų paruoštą mišinį vištienos patiekalams gaminti.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Sudėkite mėsą į kepimo indą.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Moliūgą supjaustykite dideliais kubeliais. Stenkitės, kad gabaliukai būtų maždaug vienodo dydžio. Kubelius sudėkite tarp mėsos gabalėlių.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Į formą supilkite augalinį aliejų. Vištieną ištepkite majonezu. Dėkite indą į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 40-50 min.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos