Publikavimo data: 2024-05-15
Vištienos šlaunelės keptuvėje
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnako skilteles.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį vištienos šlauneles. Sudėkite smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, druską ir pipirus. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir palikite 15 minučių. Taip šlaunelės marinuojamos.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir įkaitinkite. Sudėkite kepti skirtas vištienos šlauneles ir uždenkite keptuvę dangčiu.
Žingsnis 4
Kepkite vištieną 15-20 minučių ant vidutinės ugnies, kol iš vienos pusės taps auksinė.
Žingsnis 5
Tada apverskite vištienos šlauneles ir kepkite dar 15-20 minučių, kol apskrus ir kita pusė.
Žingsnis 6
Išjunkite kaitrą ir leiskite šlaunelėms šiek tiek atvėsti. Vištienos šlaunelės paruoštos!
Kategorijos