Vištienos šlaunelės keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Vištienos šlaunelės keptuvėje

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 1
Susmulkinkite česnako skilteles.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį vištienos šlauneles. Sudėkite smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, druską ir pipirus. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir palikite 15 minučių. Taip šlaunelės marinuojamos.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir įkaitinkite. Sudėkite kepti skirtas vištienos šlauneles ir uždenkite keptuvę dangčiu.

Žingsnis 4

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 4
Kepkite vištieną 15-20 minučių ant vidutinės ugnies, kol iš vienos pusės taps auksinė.

Žingsnis 5

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 5
Tada apverskite vištienos šlauneles ir kepkite dar 15-20 minučių, kol apskrus ir kita pusė.

Žingsnis 6

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 6
Išjunkite kaitrą ir leiskite šlaunelėms šiek tiek atvėsti. Vištienos šlaunelės paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos