Vištienos šlaunelės keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vištienos šlaunelės keptuvėje

Aliejuje su prieskoniais keptas vištienos kumpis yra klasikinis patiekalas. Jei jį tinkamai paruošite ir neperkepsite, gausite sultingą kumpį viduje ir traškią plutelę išorėje. Patiekalui galite naudoti bet kokius prieskonius pagal savo skonį - specialų paruoštą mišinį vištienai arba paprastą druską ir juoduosius pipirus. Prie kumpio pridėkite garnyrą ir turėsite gardžią namuose ruoštą vakarienę.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 1
Įtrinkite vištienos šlauneles vištienos prieskoniais ir juodaisiais pipirais. Jei naudojate nelabai sūrius prieskonius, kumpį pasūdykite pagal skonį.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, sudėkite sviestą ir ištirpinkite. Augalinis aliejus neleis sviestui sudegti.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 3
Kepkite kumpį po 5 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kad apskrustų.

Žingsnis 4

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 4
Tada kumpį uždenkite dangčiu ir kepkite dar 10 minučių ant silpnos ugnies, kol iškeps. Kepdami kumpį vieną kartą apverskite po dangčiu, kad jis tolygiai iškeptų.

Žingsnis 5

Vištienos šlaunelės keptuvėje Žingsnis 5
Paruoštą kumpį patiekite ant šviežių aisbergo lapų. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos