Publikavimo data: 2024-04-01
Vištienos šlaunelės majoneze
Vištienos šlaunelės yra vienas paprasčiausių karštųjų patiekalų, tinkančių bet kokiai progai - ir kasdienei, ir šventinei. Širdinga ir sultinga, ji puikiai tinka su bet kokiu garnyru, sėkmingai papildyta daržovėmis ir prieskoniais. Šlaunelės majoneze su rausva plutele ir sodriu skoniu užims garbingą vietą ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Atskirame inde sumaišykite majonezą, druską, pipirus, papriką ir kitus prieskonius pagal savo skonį. Vištienos šlauneles gerai išmaišykite ir apvoliokite mišinyje.
Žingsnis 2
Į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite šlauneles. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 3
Kai susiformuos auksinė plutelė, šlauneles uždenkite dangčiu ir palikite 3-5 minutes troškintis savo sultyse.
Žingsnis 4
Iškeptas šlauneles perkelkite į serviravimo lėkštę. Apibarstykite smulkintomis šviežiomis žolelėmis ir pomidorų griežinėliais.
Kategorijos