Vištienos šlaunelės medaus ir sojos padaže su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištienos šlaunelės medaus ir sojos padaže su česnakais

Draugas man patarė taip kepti vištienos šlauneles. Ir, žinoma, aš pats pakoregavau receptą, kad jis būtų tobulas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nupjaukite sausgysles ir odą ploniausioje vištienos kojų vietoje, kad galėtumėte peiliu stumti mėsą link pagrindo. Sudėkite jas į marinato indą.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelės medaus ir sojos padaže su česnakais Žingsnis 2
Sutarkuokite arba išspauskite 2-3 skilteles česnako, įdėkite du šaukštelius garstyčių, šaukštelį medaus, supilkite sojų padažą ir įpilkite šiek tiek vandens, kad marinatas nebūtų per sūrus. Kruopščiai išmaišykite ir palikite marinuotis dviem valandoms.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelės medaus ir sojos padaže su česnakais Žingsnis 3
Tada kojas sudėkite ant kepimo skardos su dviem paruoštais folijos lakštais, užpilkite šiek tiek padažo. Suvyniokite į du folijos sluoksnius ir 30 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Tada temperatūrą sumažinkite iki 160 °C ir palaikykite dar 20 minučių. Po to išimkite kepimo skardą, atsargiai atidarykite foliją ir įdėkite patiekalą atgal į orkaitę 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos