Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos šlaunelės sojų padaže
Vištienos šlaunelės sojų padaže būna minkštos, apetitiškos, aromatingos, su traškia plutele. Majonezas ir sojų padažas suteikia vištienai pikantiško ir kreminio skonio. Šlauneles galima patiekti ir šaltas, ir karštas. Vištienos šlaunelės gali būti atskiras patiekalas arba patiekiamos su garnyru. Patiekite jas su mėgstamu pasirinktu garnyru. Mėsa dera su lengvomis daržovių salotomis, atrodo ryškiai ir šventiškai.
Žingsnis 1
Nuplautas šlauneles perpjaukite į dvi dalis ir sudėkite į nedidelį dubenį. Marinatui į vištieną įpilkite sojų padažo, druskos, pipirų ir majonezo. Viską gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių pastovėti. Naudokite mėgstamus prieskonius, tai gali būti paprika, karis, džiovintų žolelių mišinys. Bus skaniau, jei į marinatą įdėsite kelias skilteles česnako.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkite marinuotas vištienos šlauneles. Kepkite jas augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos