Vištienos šlaunelės sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vištienos šlaunelės sojų padaže

Vištienos šlaunelės sojų padaže būna minkštos, apetitiškos, aromatingos, su traškia plutele. Majonezas ir sojų padažas suteikia vištienai pikantiško ir kreminio skonio. Šlauneles galima patiekti ir šaltas, ir karštas. Vištienos šlaunelės gali būti atskiras patiekalas arba patiekiamos su garnyru. Patiekite jas su mėgstamu pasirinktu garnyru. Mėsa dera su lengvomis daržovių salotomis, atrodo ryškiai ir šventiškai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelės sojų padaže Žingsnis 1
Nuplautas šlauneles perpjaukite į dvi dalis ir sudėkite į nedidelį dubenį. Marinatui į vištieną įpilkite sojų padažo, druskos, pipirų ir majonezo. Viską gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių pastovėti. Naudokite mėgstamus prieskonius, tai gali būti paprika, karis, džiovintų žolelių mišinys. Bus skaniau, jei į marinatą įdėsite kelias skilteles česnako.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelės sojų padaže Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkite marinuotas vištienos šlauneles. Kepkite jas augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos