Publikavimo data: 2024-10-13
Vištienos šlaunelės su cabanossi, daržovėmis ir pupelėmis
Itin spalvingas ir skanus patiekalas. Mėsa ir pupelės suteikia sotumo, daržovės yra sultingos, o dešrelės - pikantiško skonio. Patiekite šį patiekalą vakarienei ir vakarą galėsite laikyti sėkmingu.
Žingsnis 1
Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją saulėgrąžų aliejų. Į keptuvę sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite ant didelės ugnies iš visų pusių 2-3 minutes. Perkelkite mėsą į atskirą indą ir uždenkite, kad išliktų karšta.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite svogūną, kol taps skaidrus. Tada sudėkite morkas ir paprikas ir išmaišykite. Maišydami kepkite daržoves ant vidutinės ugnies 2 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite dešreles, pomidorus, keptą vištieną, žoleles ir česnaką. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies. Troškinimo metu daržovės leis sultis, kai jos užvirs, sumažinkite kaitrą iki minimalios, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite daržoves su mėsa ir dešrelėmis dar 20 minučių.
Žingsnis 4
Nenuimdami keptuvės nuo ugnies sudėkite pupeles, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir pasūdykite.
Kategorijos