Publikavimo data: 2024-10-21
Vištienos šlaunelės su česnakais
Vištienos šlaunelės yra sultingiausia ir aromatingiausia vištiena. Iš vištienos šlaunelių galima paruošti daugybę receptų, o maisto gaminimas iš jų užima mažiausiai laiko. Visi patiekalai, pagaminti iš b edrų, būna sveiki ir maistingi. Siūlome jums pasigaminti vištienos šlaunelių su česnaku, troškintų keptuvėje. Šis sotus ir aromatingas patiekalas bus puikūs pietūs ar vakarienė visai šeimai. Vištienos šlaunelės atiduoda daug sulčių, bus labai sultingos ir skanios.
Žingsnis 1
Nuo nuplautų vištienos krūtinėlių nuimkite odą. Pasūdykite ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Kepkite vištienos blauzdas svieste ketaus keptuvėje sunkiu dugnu ant labai didelės ugnies, kol iškeps. Kepkite vištienos blauzdeles, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Į paruoštą indą sudėkite keptas vištienos blauzdeles ir atidėkite į šalį. Į tą pačią įkaitintą keptuvę sudėkite nuluptą česnaką ir nuolat maišydami kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Paruoštą persijotų miltų kiekį atskieskite karštu vandeniu ir supilkite mišinį ant kepintų česnakų, pakepinkite 1 minutę. Tada supilkite atskiestą actą ir vandenį, gerai išmaišykite ir užvirinkite.
Žingsnis 4
Į paruoštą česnakinį padažą sudėkite keptas vištienos blauzdeles, pabarstykite čiobreliais ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.
Kategorijos