Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos šlaunelės su faršu receptas
Išorė traški, o vidus minkštas. Žinome, kad taip prasideda daugelio patiekalų aprašymas, ir ne tik mėsos patiekalų. Tačiau čia turime ypatingą atvejį: vištienos šlaunelės pagal šį receptą gaunasi tokios pat skanios, kaip ir tos, kurias užsisakote savo mėgstamose įstaigose. Didelis skirtumas tarp pirktinių ir naminių tik tas, kad antruoju atveju žinosite tikslią sudėtį, nes gaminsite patys.
Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinkite aliejų iki 150 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite su pienu ir tabasko.
Žingsnis 3
Atskirai sumaišykite miltus, papriką, druską ir juoduosius pipirus.
Žingsnis 4
Apvoliokite kojas sausų ingredientų mišinyje, tada pamirkykite kiaušinio ir pieno mišinyje ir vėl apvoliokite miltų mišinyje. Kepkite aliejuje, kol iškeps.
Kategorijos