Publikavimo data: 2024-05-01
Vištienos šlaunelės su obuoliais
Vištiena su obuoliais - gerai žinomas patiekalas. Ir nenuostabu - dėl obuolių mėsa tampa minkšta, sultinga, saldžiarūgščio skonio ir traškios plutelės. Neįtikėtinai skanus, paprastas ir įspūdingas patiekalas.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Vištienos šlauneles pagardinkite druska ir pipirais, tada kepkite, kol jos taps auksinės spalvos, ir pagardinkite čiobreliais.
Žingsnis 2
Išimkite vištieną į kitą indą ir toje pačioje keptuvėje pakepinkite obuolius, kol jie taps al dente.
Žingsnis 3
Sudėkite obuolius ir vištieną į keptuvę, tada 3-5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos