Vištienos šlaunelės su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Vištienos šlaunelės su obuoliais

Vištiena su obuoliais - gerai žinomas patiekalas. Ir nenuostabu - dėl obuolių mėsa tampa minkšta, sultinga, saldžiarūgščio skonio ir traškios plutelės. Neįtikėtinai skanus, paprastas ir įspūdingas patiekalas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Vištienos šlauneles pagardinkite druska ir pipirais, tada kepkite, kol jos taps auksinės spalvos, ir pagardinkite čiobreliais.

Žingsnis 2

Išimkite vištieną į kitą indą ir toje pačioje keptuvėje pakepinkite obuolius, kol jie taps al dente.

Žingsnis 3

Sudėkite obuolius ir vištieną į keptuvę, tada 3-5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos