Vištienos šlaunelės su plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Vištienos šlaunelės su plutele

Vištienos šlaunelės su plutele ruošiamos panašiai kaip legendinė tabako vištiena. Šlaunelės įtrinamos prieskoniais, dedamos į keptuvę ir kepamos po spaudimu. Yra specialių keptuvių su užsukamais spaudimo dangteliais, kurie mėsą spaudžia skirtingu stiprumu. Taip pat galima naudoti įprastą spaudimo dangtį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
15 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelės su plutele Žingsnis 1
Vištieną pasūdykite ir įtrinkite prieskoniais.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelės su plutele Žingsnis 2
Dėkite šlauneles į keptuvę su įkaitintu aliejumi, prispauskite ir kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos