Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos šlaunelės su ryžiais
Vištienos šlaunelės visada buvo mėgstamos namų virtuvėje. Vištienos šlauneles labai lengva paruošti bet kokį patiekalą. Vištieną galima patiekti su absoliučiai bet kokiu garnyru. Šiame recepte prie vištienos patiekiami ryžiai ir tarkuotos morkos. Ryžių kruopos yra labai subalansuotos. Jose yra daug naudingų medžiagų ir mikroelementų. Ne veltui ryžiai laikomi Azijos ilgaamžiškumo paslaptimi. Ir ryžiuose, ir morkose yra daug ląstelienos. Ji šalina toksinus iš organizmo!
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Į stiklinę šilto vandens suberkite prieskonius ir prieskonius. Į vandenį įmaišykite ciberžolę, čiobrelius, druską ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 3
Paruoškite kepimo indą. Ištepkite jį augaliniu aliejumi. Ant formos dugno tolygiu sluoksniu paskleiskite ryžius, ant viršaus sudėkite tarkuotas morkas ir tolygiai paskleiskite jas ant ryžių.
Žingsnis 4
Ant ryžių ir morkų sluoksnio sudėkite vištienos šlauneles. Iš viršaus jas pasūdykite ir pabarstykite pipirais, įtrinkite vištieną ciberžole ir čiobreliais. Ant viršaus užpilkite stiklinę šilto vandens su jame ištirpintais prieskoniais.
Žingsnis 5
Kepkite patiekalą iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių. Paruošta!
Kategorijos