Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos šlaunelės su ryžiais
Šis patiekalas ruošiamas vienoje keptuvėje, todėl nereikia purvinti papildomų indų. Ryžiai būna labai skanūs.
Žingsnis 1
Vištienos šlauneles nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Įberkite druskos ir prieskonių ir viską sumaišykite. Palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas - pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Dėkite šlauneles į įkaitintą, aliejumi pateptą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių. Išimkite šlauneles į lėkštę.
Žingsnis 4
Ryžius kelis kartus nuplaukite.
Žingsnis 5
Į keptuvę, kurioje kepė šlaunelės, sudėkite svogūną ir morką ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 6
Į daržoves suberkite ryžius ir viską kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 7
Ant viršaus sudėkite šlauneles ir užpilkite 2 puodeliais vandens. Pagal skonį pasūdykite ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 8
Virkite, kol ryžiai bus paruošti.
Kategorijos