Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu

Šlaunelių filė yra labai švelni mėsa, todėl vaikai ją taip mėgsta. Ji greitai iškepa.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu Žingsnis 1
Šlaunelių filė nuplaukite, pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite majonezo, išmaišykite.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu Žingsnis 2
Ištepkite formą aliejumi, išdėliokite vištieną, ant viršaus sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį stambia tarka ir storai pabarstykite kiekvieną gabalėlį.

Žingsnis 4

Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu Žingsnis 4
Uždenkite formą folija ir dėkite į įkaitintą orkaitę 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 5

Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu Žingsnis 5
Po 30 minučių nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių, kad sūris paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos