Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos šlaunelių filė po sūrio dangteliu
Šlaunelių filė yra labai švelni mėsa, todėl vaikai ją taip mėgsta. Ji greitai iškepa.
Žingsnis 1
Šlaunelių filė nuplaukite, pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite majonezo, išmaišykite.
Žingsnis 2
Ištepkite formą aliejumi, išdėliokite vištieną, ant viršaus sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį stambia tarka ir storai pabarstykite kiekvieną gabalėlį.
Žingsnis 4
Uždenkite formą folija ir dėkite į įkaitintą orkaitę 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 5
Po 30 minučių nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių, kad sūris paruduotų.
Kategorijos