Publikavimo data: 2024-03-26
Vištienos šlaunelių suktinukas
Kai norite skanios ir sultingos mėsos, bet neturite laiko gaminti, pasigaminkite vištienos šlaunelių suktinukų. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai sudėtingas patiekalas. Iš tikrųjų vištienos šlaunelių suktinukai paruošiami greitai. Jį galima patiekti kaip savarankišką patiekalą su garnyru arba naudoti kaip sotaus sumuštinio įdarą.
Žingsnis 1
Paruoškite vyniotinį. Ant stalo ištieskite foliją. Padarykite stačiakampį sluoksnį iš vištienos šlaunelių filė. Įsitikinkite, kad tarp mėsos gabalėlių nėra tarpų. Šlauneles pasūdykite, papipirinkite, pabarstykite paprika, paukštienai skirtais prieskoniais, česnaku. Naudodami foliją atsargiai susukite mėsą į ritinėlį, sutvirtinkite kraštus. Jei turite laiko, įdėkite mėsą į šaldytuvą 2 valandoms marinuotis. Jei neturite laiko, iškepkite iš karto. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Vištienos šlaunelių vyniotinį kepkite 45-50 minučių.
Kategorijos