Vištienos šlaunelių suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Vištienos šlaunelių suktinukas

Kai norite skanios ir sultingos mėsos, bet neturite laiko gaminti, pasigaminkite vištienos šlaunelių suktinukų. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai sudėtingas patiekalas. Iš tikrųjų vištienos šlaunelių suktinukai paruošiami greitai. Jį galima patiekti kaip savarankišką patiekalą su garnyru arba naudoti kaip sotaus sumuštinio įdarą.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelių suktinukas Žingsnis 1
Paruoškite vyniotinį. Ant stalo ištieskite foliją. Padarykite stačiakampį sluoksnį iš vištienos šlaunelių filė. Įsitikinkite, kad tarp mėsos gabalėlių nėra tarpų. Šlauneles pasūdykite, papipirinkite, pabarstykite paprika, paukštienai skirtais prieskoniais, česnaku. Naudodami foliją atsargiai susukite mėsą į ritinėlį, sutvirtinkite kraštus. Jei turite laiko, įdėkite mėsą į šaldytuvą 2 valandoms marinuotis. Jei neturite laiko, iškepkite iš karto. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Vištienos šlaunelių vyniotinį kepkite 45-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos