Vištienos šonkauliukų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vištienos šonkauliukų sriuba

Pjaustydami vištą neskubėkite išmesti vidurių. Tai labai vertingas dietinis produktas, kuris senovės Rusijoje buvo laikomas delikatesu ir ruošiamas šventiniam stalui. Vištienos vidurius sudaro kepenys, širdis, skrandis. Iš jų verdama skani ir naudinga sriuba. Išvalytais subproduktais dabar prekiaujama daugelyje parduotuvių. Gaminti patiekalus iš jau paruoštų vidurių tampa dar paprasčiau. Skirtingai nei mėsa, jie yra pigesni, o mikroelementų rinkiniu ją pranoksta.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
54 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos šonkauliukų sriuba Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Morkas ir svogūnus 2-3 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Vištienos šonkauliukų sriuba Žingsnis 2
Paruoškite sriubą su vištienos viduriukais. Puode užvirinkite vandenį. Nusunkite vidurius, virkite ant silpnos ugnies 50-60 minučių, nugriebkite putas. Po to nusausinkite bulves, įberkite druskos. Padidinkite ugnį. Užvirus virkite 15 minučių. Įdėkite daržovių ir ryžių kepsnį. 5 minutes pavirkite, kol užvirs. Nuimkite sriubą nuo viryklės. Įdėkite lauro lapą, česnaką ir krapus. Palikite patiekalą 20 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos