Publikavimo data: 2024-09-17
Vištienos sparneliai ir blauzdelės su terijakio padažu ant medžio anglių grilio
Labai skanūs sparneliai ir kojos terijakio padaže su traškia plutele. Viduje švelnūs ir sultingi.
Žingsnis 1
Paruoškite glajų. Sumaišykite terijakio padažą su sojų padažu ir medumi. Įspauskite 3 skilteles česnako ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Sumaišykite druską, pipirus ir papriką ir šiuo mišiniu apvoliokite sparnelius ir blauzdas. Palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite kepsninę iki 230-240 °C temperatūros.
Žingsnis 4
Išdėliokite žarijas santykiu 60/40, ant žarijų suberkite obuolių drožles (0,5 puodelio) ir ant netiesioginės kaitros uždėkite sparnelius ir kojas. Uždengę dangtį sparnus rūkykite 15 minučių.
Žingsnis 5
Dėkite sparnelius ant tiesioginės ugnies ir uždengę dangčiu kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Išimkite sparnelius ir uždėkite ant folijos. Aptepkite paruoštu glajumi, suvyniokite ir uždengę dangčiu 15 minučių padėkite ant netiesioginės ugnies.
Kategorijos