Vištienos sparneliai ir blauzdelės su terijakio padažu ant medžio anglių grilio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Vištienos sparneliai ir blauzdelės su terijakio padažu ant medžio anglių grilio

Labai skanūs sparneliai ir kojos terijakio padaže su traškia plutele. Viduje švelnūs ir sultingi.
Gaminimo laikas
63 min.
Laikas virtuvėje
34 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.61/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite glajų. Sumaišykite terijakio padažą su sojų padažu ir medumi. Įspauskite 3 skilteles česnako ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Vištienos sparneliai ir blauzdelės su terijakio padažu ant medžio anglių grilio Žingsnis 2
Sumaišykite druską, pipirus ir papriką ir šiuo mišiniu apvoliokite sparnelius ir blauzdas. Palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 3

Įkaitinkite kepsninę iki 230-240 °C temperatūros.

Žingsnis 4

Išdėliokite žarijas santykiu 60/40, ant žarijų suberkite obuolių drožles (0,5 puodelio) ir ant netiesioginės kaitros uždėkite sparnelius ir kojas. Uždengę dangtį sparnus rūkykite 15 minučių.

Žingsnis 5

Vištienos sparneliai ir blauzdelės su terijakio padažu ant medžio anglių grilio Žingsnis 5
Dėkite sparnelius ant tiesioginės ugnies ir uždengę dangčiu kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių.

Žingsnis 6

Vištienos sparneliai ir blauzdelės su terijakio padažu ant medžio anglių grilio Žingsnis 6
Išimkite sparnelius ir uždėkite ant folijos. Aptepkite paruoštu glajumi, suvyniokite ir uždengę dangčiu 15 minučių padėkite ant netiesioginės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos