Vištienos sparneliai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Vištienos sparneliai keptuvėje

Aromatingi vištienos sparneliai - patiekalas tikriems žinovams. Sultingi ir sotūs, jie tiks prie bet kokio garnyro ant jūsų stalo. Sparnelius galima gražiai patiekti tiek porcijomis, tiek ant bendro patiekalo. Karštus sparnelius su rausva, pikantiška plutele galima patiekti su daržovėmis arba padažais. Vištienos sparnelius paprasta paruošti, juos galima lengvai derinti su bet kokiais pasirinktais prieskoniais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos sparneliai keptuvėje Žingsnis 1
Sparnelius sudėkite į gilų dubenį. Įpilkite kečupo arba pomidorų padažo, druskos, pipirų, citrinos sulčių ir prieskonių. Kruopščiai išmaišykite ir palikite sparnelius 10-15 minučių pastovėti marinate.

Žingsnis 2

Vištienos sparneliai keptuvėje Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite marinate pamirkytus sparnelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol ryškiai paruduos.

Žingsnis 3

Vištienos sparneliai keptuvėje Žingsnis 3
Perkelkite sparnelius į serviravimo lėkštę. Papuoškite sparnelius šviežiomis smulkintomis žolelėmis ir griežinėliais pjaustytais vyšniniais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos