Publikavimo data: 2024-03-25
Vištienos sparneliai keptuvėje
Aromatingi vištienos sparneliai - patiekalas tikriems žinovams. Sultingi ir sotūs, jie tiks prie bet kokio garnyro ant jūsų stalo. Sparnelius galima gražiai patiekti tiek porcijomis, tiek ant bendro patiekalo. Karštus sparnelius su rausva, pikantiška plutele galima patiekti su daržovėmis arba padažais. Vištienos sparnelius paprasta paruošti, juos galima lengvai derinti su bet kokiais pasirinktais prieskoniais.
Žingsnis 1
Sparnelius sudėkite į gilų dubenį. Įpilkite kečupo arba pomidorų padažo, druskos, pipirų, citrinos sulčių ir prieskonių. Kruopščiai išmaišykite ir palikite sparnelius 10-15 minučių pastovėti marinate.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite marinate pamirkytus sparnelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol ryškiai paruduos.
Žingsnis 3
Perkelkite sparnelius į serviravimo lėkštę. Papuoškite sparnelius šviežiomis smulkintomis žolelėmis ir griežinėliais pjaustytais vyšniniais pomidorais.
Kategorijos