Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos sparneliai orkaitėje su paprika receptas
Patiekalas, kurio nereikia pristatinėti. Sultingi vištienos sparneliai kepami ant grotelių, keptuvėje, orkaitėje, tešloje, apvoliojami džiūvėsėliuose. Yra šimtai receptų ir daugybė variantų, kaip ir su kuo patiekti šį aromatingą patiekalą. Šiame recepte telpa aštrumas, lengvas saldumas ir aštrumas, todėl apsistojome ties juo. Tačiau nesustokite, kol neparagausite aštrių auksinių sparnelių!
Žingsnis 1
Nuplaukite sparnelius ir įkaitinkite orkaitę iki 160 °C temperatūros. Nupjaukite viršutines sparnelių falangas, nes jos per plonos ir kepdamos gali sudegti.
Žingsnis 2
Sparnelius marinuokite augalinio aliejaus, paprikos, druskos, imbiero ir sojų padažo mišinyje. Dėkite į šaldytuvą 60 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite marinuotus sparnelius ant kepimo skardos ir kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Patiekite karštą su mėgstamu padažu.
Kategorijos