Vištienos sparneliai sojų padaže su adžikos ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Vištienos sparneliai sojų padaže su adžikos ir majonezu

Vištienos sparneliai sojų padaže su adžikos ir majonezu puikiai papildys bet kokį garnyrą. Ir toks patiekalas Niujorke atsirado visai atsitiktinai praėjusio amžiaus septintojo dešimtmečio pabaigoje. Šis patiekalas buvo patiekiamas bare darbo dienos pabaigoje, kai virtuvėje baigėsi visos atsargos. Paaiškėjo, kad sparneliai yra labai skanūs, ir nuo to laiko net yra šventė "Vištienos sparnelių diena".
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos sparneliai sojų padaže su adžikos ir majonezu Žingsnis 1
Sudėkite visus sparnelius į gilų dubenį. Pabarstykite druska ir adžika. Užpilkite juos majonezu. Marinuokite ir palikite šaldytuve pusvalandžiui.

Žingsnis 2

Vištienos sparneliai sojų padaže su adžikos ir majonezu Žingsnis 2
Marinuotus sparnelius kepkite saulėgrąžų aliejuje maždaug po 10 minučių iš kiekvienos pusės. Įpilkite sojų padažo. Uždenkite dangčiu arba folija ir troškinkite, kol visas padažas išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos