Publikavimo data: 2024-06-09
Vištienos sparneliai sojų padaže su adžikos ir majonezu
Vištienos sparneliai sojų padaže su adžikos ir majonezu puikiai papildys bet kokį garnyrą. Ir toks patiekalas Niujorke atsirado visai atsitiktinai praėjusio amžiaus septintojo dešimtmečio pabaigoje. Šis patiekalas buvo patiekiamas bare darbo dienos pabaigoje, kai virtuvėje baigėsi visos atsargos. Paaiškėjo, kad sparneliai yra labai skanūs, ir nuo to laiko net yra šventė "Vištienos sparnelių diena".
Žingsnis 1
Sudėkite visus sparnelius į gilų dubenį. Pabarstykite druska ir adžika. Užpilkite juos majonezu. Marinuokite ir palikite šaldytuve pusvalandžiui.
Žingsnis 2
Marinuotus sparnelius kepkite saulėgrąžų aliejuje maždaug po 10 minučių iš kiekvienos pusės. Įpilkite sojų padažo. Uždenkite dangčiu arba folija ir troškinkite, kol visas padažas išvirs.
Kategorijos