Publikavimo data: 2024-09-22
Vištienos sparneliai su sojų padažu
Vištienos sparneliai su sojų padažu yra unikalus ir skanus patiekalas, kurį gali paruošti ne tik savo amato meistras, bet ir pradedantysis. Tai paprastas ir skanus receptas, kuris papuoš ne tik jūsų vakarienę namuose, bet ir šventinį stalą. Šis patiekalas patiks jūsų svečiams ir artimiesiems prie bet kokio šventinio stalo ar jaukaus vakaro.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais žiedais, česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą. Į dubenį su marinatu sudėkite paruoštą česnaką, svogūną ir vištienos sparnelius ir išmaišykite. Palikite sparnelius marinuotis 12 valandų, o geriausia - per naktį.
Žingsnis 2
Marinuotus česnakinius sparnelius siųskite kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 35-40 minučių.
Kategorijos