Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos sparneliai su svarainiais
Cidonijos yra vienas iš nedaugelio vaisių, kurie gana harmoningai dera tiek su daržovių patiekalais, tiek su kalakutiena ar vištiena. Į vištienos sparnelius kartu su svogūnais ir saldžiosiomis paprikomis įdėję svarainių kubelių, išgausite neįprastą, bet rafinuotą ir malonų skonį. Stiprūs svarainių gabaliukai, troškinti su vištiena pomidorų tyrėje, taps daug švelnesni ir puikiai įsigers į daržovių bei prieskonių skonį.
Žingsnis 1
Apkepkite ingredientus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite vištienos sparnelius. Maišydami kepkite sparnelius ant vidutinės ugnies apie 6-7 minutes. Tada sudėkite svogūnus, paprikas ir aitriąsias paprikas. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įberkite paprikos ir gerai išmaišykite. Sparnelius su daržovėmis kepkite dar 5-6 minutes.
Žingsnis 2
Sparnelius troškinkite su svarainiais. Į keptuvėje kepamus vištienos sparnelius sudėkite svarainius ir pomidorų pastą. Gerai išmaišykite ir supilkite vandenį. Užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir 30 minučių troškinkite uždengę uždengtu dangčiu. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos vištienos sparnelius su svarainiais apibarstykite smulkiai supjaustyta kalendra.
Kategorijos