Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos sparneliai terijakio padaže
Beprotiškai skanus ir maksimaliai paprastas vištienos sparnelių terijakio padaže receptas, kuris nustebins jūsų artimuosius!
Žingsnis 1
Vištienos sparnelius gerai nuplaukite.
Žingsnis 2
Perpjaukite juos į 3 dalis ties sąnariais. Nenaudokite galiukų.
Žingsnis 3
Į sparnelius įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių. Aš įdėjau vištienos prieskonių ir pipirų mišinio. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Dėkite į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi (nepamirškite, kad juos reikia kepti, o ne troškinti) ir kepkite ant didžiausios ugnies, kol iš visų pusių taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Sumažinkite ugnį iki silpnos ir vidutinės virimo temperatūros. Uždenkite dangčiu ir virkite, kol išvirs, kad mėsa prie kaulų "baigtų virti".
Žingsnis 6
Supilkite terijakio padažą, gerai išmaišykite ir palikite 1-2 minutes. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos