Vištienos sparneliai terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos sparneliai terijakio padaže

Beprotiškai skanus ir maksimaliai paprastas vištienos sparnelių terijakio padaže receptas, kuris nustebins jūsų artimuosius!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sparneliai terijakio padaže Žingsnis 1
Vištienos sparnelius gerai nuplaukite.

Žingsnis 2

Vištienos sparneliai terijakio padaže Žingsnis 2
Perpjaukite juos į 3 dalis ties sąnariais. Nenaudokite galiukų.

Žingsnis 3

Vištienos sparneliai terijakio padaže Žingsnis 3
Į sparnelius įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių. Aš įdėjau vištienos prieskonių ir pipirų mišinio. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 4

Vištienos sparneliai terijakio padaže Žingsnis 4
Dėkite į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi (nepamirškite, kad juos reikia kepti, o ne troškinti) ir kepkite ant didžiausios ugnies, kol iš visų pusių taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Vištienos sparneliai terijakio padaže Žingsnis 5
Sumažinkite ugnį iki silpnos ir vidutinės virimo temperatūros. Uždenkite dangčiu ir virkite, kol išvirs, kad mėsa prie kaulų "baigtų virti".

Žingsnis 6

Vištienos sparneliai terijakio padaže Žingsnis 6
Supilkite terijakio padažą, gerai išmaišykite ir palikite 1-2 minutes. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos