Publikavimo data: 2024-04-05
Vištienos špinatų sriuba
Iš vištienos sultinio galima pagaminti daug įvairių sriubų. Tačiau yra viena labai neįprasta - špinatų sriuba. Tai savotiškas pirmojo patiekalo su rūgštynėmis, kuris Rusijoje yra tradicinis vasaros patiekalas, analogas. Vištienos sriuba su špinatais gali būti vartojama ir karšta, ir šalta. Dėl temperatūros pokyčių jos skonis nepasikeis.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite sparnelius į puodą, supilkite vandenį ir užkaiskite. Kai tik skystis užvirs, nuimkite putas ir sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Sparnelius virkite apie 25 minutes, tada sudėkite bulves ir druską.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus. Kepkite 2 minutes. Tada sudėkite morkas. Kepkite dar 2-4 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite sriubą. Į sultinį su bulvėmis ir sparnais sudėkite kepsnį. Kai tik bulvės bus paruoštos, supilkite špinatus. Kol sriuba verda, į dubenį įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir užpilkite 2 valgomaisiais šaukštais sultinio, tada išmaišykite. Kiaušinių masę supilkite į sultinį.
Kategorijos