Vištienos špinatų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Vištienos špinatų sriuba

Iš vištienos sultinio galima pagaminti daug įvairių sriubų. Tačiau yra viena labai neįprasta - špinatų sriuba. Tai savotiškas pirmojo patiekalo su rūgštynėmis, kuris Rusijoje yra tradicinis vasaros patiekalas, analogas. Vištienos sriuba su špinatais gali būti vartojama ir karšta, ir šalta. Dėl temperatūros pokyčių jos skonis nepasikeis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos špinatų sriuba Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite sparnelius į puodą, supilkite vandenį ir užkaiskite. Kai tik skystis užvirs, nuimkite putas ir sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Sparnelius virkite apie 25 minutes, tada sudėkite bulves ir druską.

Žingsnis 2

Vištienos špinatų sriuba Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus. Kepkite 2 minutes. Tada sudėkite morkas. Kepkite dar 2-4 minutes.

Žingsnis 3

Vištienos špinatų sriuba Žingsnis 3
Paruoškite sriubą. Į sultinį su bulvėmis ir sparnais sudėkite kepsnį. Kai tik bulvės bus paruoštos, supilkite špinatus. Kol sriuba verda, į dubenį įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir užpilkite 2 valgomaisiais šaukštais sultinio, tada išmaišykite. Kiaušinių masę supilkite į sultinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos