Vištienos sriuba su galuškomis "Kaip pas mamą" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos sriuba su galuškomis "Kaip pas mamą"

Gausus, sotus sultinys ir švelnūs, grietinėlės skonio haliuškai - tikri vaikystės pietūs.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sriuba su galuškomis "Kaip pas mamą" Žingsnis 1
Išvirkite vištienos sultinį, pagal skonį įberkite druskos ir svogūno.

Žingsnis 2

Vištienos sriuba su galuškomis "Kaip pas mamą" Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Vištienos sriuba su galuškomis "Kaip pas mamą" Žingsnis 3
Iš sultinio išimkite svogūnus ir vištieną, bulves sutrinkite šakute, kad sriuba būtų tirštesnė. Iš miltų, kiaušinio ir grietinės padarykite tešlą, desertiniu šaukšteliu atsargiai iškočiokite ir sudėkite būsimus galuškes į puodą su sriuba.

Žingsnis 4

Vištienos sriuba su galuškomis "Kaip pas mamą" Žingsnis 4
Leiskite galuškėms atsidaryti ir sriubai užvirti, išjunkite kaitlentę. Atlaisvinkite mėsą nuo kaulų ir sudėkite ją atgal į puodą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos