Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos sriuba su galuškomis "Kaip pas mamą"
Gausus, sotus sultinys ir švelnūs, grietinėlės skonio haliuškai - tikri vaikystės pietūs.
Žingsnis 1
Išvirkite vištienos sultinį, pagal skonį įberkite druskos ir svogūno.
Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Iš sultinio išimkite svogūnus ir vištieną, bulves sutrinkite šakute, kad sriuba būtų tirštesnė. Iš miltų, kiaušinio ir grietinės padarykite tešlą, desertiniu šaukšteliu atsargiai iškočiokite ir sudėkite būsimus galuškes į puodą su sriuba.
Žingsnis 4
Leiskite galuškėms atsidaryti ir sriubai užvirti, išjunkite kaitlentę. Atlaisvinkite mėsą nuo kaulų ir sudėkite ją atgal į puodą.
Kategorijos