Vištienos sriuba su keptais vermišeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Vištienos sriuba su keptais vermišeliais

Vištienos sriuba su keptais virtinukais puikiai tinka vakarienės stalui visai šeimai. Ši lengva sriuba su aromatingu sultiniu yra paprastas ir skanus pirmojo patiekalo variantas. Sriubai paruošti reikia mažiausiai laiko, ji yra mažai kaloringa ir aromatinga, lengvai virškinama ir tinka kasdienei mitybai. Nekenkdama figūrai, ji suteikia gerą sotumą ir puikiai dera su prieskoniais pagal jūsų skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos sriuba su keptais vermišeliais Žingsnis 1
Sudėkite vermišelius į keptuvę ir kepkite ant mažos ugnies be aliejaus, kol jie paruduos. Proceso metu kruopščiai maišykite.

Žingsnis 2

Vištienos sriuba su keptais vermišeliais Žingsnis 2
Vištieną išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje, nugriebkite putas. Atvėsinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Vištienos sriuba su keptais vermišeliais Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus, morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite pusžiedžiais. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Vištienos sriuba su keptais vermišeliais Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite keptus vermišelius ir griežinėliais pjaustytą vištieną. Virkite ant silpnos ugnies 5-8 minutes. Tada sudėkite svogūnus ir morkas. Virkite dar 5-9 minutes.

Žingsnis 5

Vištienos sriuba su keptais vermišeliais Žingsnis 5
Paruoštą sriubą supilkite į gilias lėkštes, ant viršaus papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos