Publikavimo data: 2024-03-25
Vištienos sriuba su keptais vermišeliais
Vištienos sriuba su keptais virtinukais puikiai tinka vakarienės stalui visai šeimai. Ši lengva sriuba su aromatingu sultiniu yra paprastas ir skanus pirmojo patiekalo variantas. Sriubai paruošti reikia mažiausiai laiko, ji yra mažai kaloringa ir aromatinga, lengvai virškinama ir tinka kasdienei mitybai. Nekenkdama figūrai, ji suteikia gerą sotumą ir puikiai dera su prieskoniais pagal jūsų skonį.
Žingsnis 1
Sudėkite vermišelius į keptuvę ir kepkite ant mažos ugnies be aliejaus, kol jie paruduos. Proceso metu kruopščiai maišykite.
Žingsnis 2
Vištieną išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje, nugriebkite putas. Atvėsinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus, morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite pusžiedžiais. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite keptus vermišelius ir griežinėliais pjaustytą vištieną. Virkite ant silpnos ugnies 5-8 minutes. Tada sudėkite svogūnus ir morkas. Virkite dar 5-9 minutes.
Žingsnis 5
Paruoštą sriubą supilkite į gilias lėkštes, ant viršaus papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos