Vištienos sriuba su naminiais džiūvėsėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Vištienos sriuba su naminiais džiūvėsėliais

Pirmieji patiekalai turėtų būti įtraukti į suaugusiųjų ir jaunuolių mitybą. Tai labai svarbus valgis ir jo niekada nereikėtų atsisakyti. Į sriubą pridėjus keptos duonos riekelės, sriuba netaps mažiau sveika, tačiau tai yra tokia porcija, kuri gali sudominti jūsų šeimos narius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos sriuba su naminiais džiūvėsėliais Žingsnis 1
Kol vištiena verda, pasiruoškite keptuvę: sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūnus ir 5 minutes pakepinkite juos įkaitintoje keptuvėje.

Žingsnis 2

Vištienos sriuba su naminiais džiūvėsėliais Žingsnis 2
Į puodą su mėsa sudėkite bulves ir virkite apie 10 minučių. Po to sudėkite keptuvę, įberkite druskos, pipirų ir dar porą minučių palaikykite sriubą ant silpnos ugnies. Išjungę sriubą, leiskite jai užvirti.

Žingsnis 3

Vištienos sriuba su naminiais džiūvėsėliais Žingsnis 3
Kol sriuba verda, supjaustykite duonos riekes mažais kubeliais. Kepimo skardą išklokite folija ir plonu sluoksniu sudėkite duonos kubelius. Palaikykite juos 10 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Duonos riekeles išdėliokite porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos