Publikavimo data: 2024-06-09
Vištienos sriuba su naminiais džiūvėsėliais
Pirmieji patiekalai turėtų būti įtraukti į suaugusiųjų ir jaunuolių mitybą. Tai labai svarbus valgis ir jo niekada nereikėtų atsisakyti. Į sriubą pridėjus keptos duonos riekelės, sriuba netaps mažiau sveika, tačiau tai yra tokia porcija, kuri gali sudominti jūsų šeimos narius.
Žingsnis 1
Kol vištiena verda, pasiruoškite keptuvę: sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūnus ir 5 minutes pakepinkite juos įkaitintoje keptuvėje.
Žingsnis 2
Į puodą su mėsa sudėkite bulves ir virkite apie 10 minučių. Po to sudėkite keptuvę, įberkite druskos, pipirų ir dar porą minučių palaikykite sriubą ant silpnos ugnies. Išjungę sriubą, leiskite jai užvirti.
Žingsnis 3
Kol sriuba verda, supjaustykite duonos riekes mažais kubeliais. Kepimo skardą išklokite folija ir plonu sluoksniu sudėkite duonos kubelius. Palaikykite juos 10 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Duonos riekeles išdėliokite porcijomis.
Kategorijos