Publikavimo data: 2024-10-15
Vištienos sriuba su pupelėmis ir spagečiais
Sriuba su pupelėmis ir vištiena gaunasi labai soti ir sotūs. Sultinys ruošiamas iš vištienos, o daržovės jam suteikia sodrumo ir skonio. Kietasis sūris suteikia subtilų skonį. Sriuba patiks visiems sultingų sultinių mėgėjams. Skoniui pagardinti galite pridėti daug kvapnių žolelių.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies pakepinkite česnaką. Tada sudėkite smulkintą svogūną ir šoninę ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kai šoninė apkeps, suberkite likusias smulkintas daržoves. Palikite maždaug 15-20 minučių ant vidutinės ugnies. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kitų prieskonių.
Žingsnis 3
Tada supilkite iš anksto paruoštą sultinį, įdėkite lauro lapą ir sudėkite pupeles. Palaikykite ant ugnies 5 minutes.
Žingsnis 4
Galiausiai sudėkite spagečius, suplėšydami juos į kelis gabalėlius. Išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Patiekite paruoštą sriubą ir kiekvieną porciją pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos