Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos sriuba su raugintais kopūstais
Burnoje tirpstanti sriuba, pasižyminti maloniu rūgščiu skoniu ir aromatingais prieskoniais.
Žingsnis 1
Vištienos nugarėles nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Atskirkite vištieną nuo kaulų.
Žingsnis 3
Vištieną padalykite į skaidulas ir susmulkinkite. Mėsą sudėkite atgal į sultinį, kuriame ji virė.
Žingsnis 4
Paruoškite daržoves.
Žingsnis 5
Nuvalykite daržoves.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus ir morkas - pusžiedžiais.
Žingsnis 7
Supjaustykite raugintus kopūstus, jei yra didelių gabalų.
Žingsnis 8
Kopūstus sudėkite į sultinį su vištiena.
Žingsnis 9
Daržoves kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje apie 5-7 minutes. Sudėkite jas į sultinį.
Žingsnis 10
Į sriubą įberkite džiovintų krapų, nesmulkintų džiovintų aitriųjų paprikų, hopli-suneli, druskos. Virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių.
Kategorijos