Vištienos sriuba su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos sriuba su ryžiais

Vištienos sriuba su ryžiais yra labai skani, maistinga ir sveika. Norėdami tradicinę ryžių sriubą paversti originaliu, įdomaus skonio patiekalu, nebijokite eksperimentuoti, pridėdami įvairių ingredientų. Pavyzdžiui, į sudėtį įmaišykite vištos kiaušinį. Kiaušinį reikėtų šiek tiek paplakti ir pačioje virimo pabaigoje plona srovele supilti į verdančią sriubą, nuolat maišant. Ši maža gudrybė pakeis kasdienio patiekalo skonį. Nepamirškite, kad ryžiai turi būti kruopščiai nuplauti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sriuba su ryžiais Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Vištienos šlauneles be odos sudėkite į šaltą vandenį ir užvirinkite. Jei reikia, nupilkite putas ir virkite ant silpnos ugnies 25 minutes. Išimkite vištieną iš sultinio ir šiek tiek atvėsinkite. Atskirkite mėsą nuo kaulų, suplėšykite ją vidutinio dydžio gabalėliais. Ryžius supilkite į sultinį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos sriuba su ryžiais Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Kol verda sultinys, puode įkaitinkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies kepkite svogūnus ir morkas apie 7 minutes.

Žingsnis 3

Vištienos sriuba su ryžiais Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Lengvai įmuškite vištos kiaušinį. Į sultinį sudėkite daržovių užkandį, druską ir universalius prieskonius. Sriubai pradėjus virti, pamažu plona srovele supilkite plaktą kiaušinį, nuolat maišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos