Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos sriuba su sūrio koldūnais
Paruošta sriuba bus lengva, labai skani, su neįprastu sūrio skoniu koldūnų viduje.
Žingsnis 1
Nuvalykite daržoves. Uždėkite puodą ant viryklės ir užvirinkite vištienos sultinį. Kai mėsa išvirs, išimkite ją iš puodo ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite susmulkintus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Į paruoštą sultinį sudėkite mažais kubeliais supjaustytas bulves. Ir atvėsusią vištieną, supjaustytą nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Kol bulvės verda, gaminkite koldūnus: tarkuotą sūrį sumaišykite su kiaušiniu, miltais, ciberžole ir šiltu sviestu. Tešla bus labai lanksti.
Žingsnis 5
Suformuokite koldūnus.
Žingsnis 6
Sudėkite koldūnus į sultinį ir virkite sriubą, kol suminkštės.
Kategorijos