Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos sriuba su vemischelle.
Karšta, soti sriuba, kuri padės organizmui sustiprėti šaltuoju metų laiku.
Žingsnis 1
Išvirkite vištienos sriubos rinkinį (nugarėles, kaklus, kaulus). Virkite 1-1,5 valandos, kad sultinys būtų tirštas. Atskyrus mėsą nuo kaulų, mėsą grąžinkite atgal į sultinį.
Žingsnis 2
Nuvalykite daržoves: bulves, morkas ir svogūnus.
Žingsnis 3
Supjaustykite daržoves, kaip norite, aš jas supjausčiau kubeliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite daržoves 5-7 minutes. Į sultinį sudėkite apkeptas daržoves.
Žingsnis 5
Į sultinį įpilkite pusę puodelio vermišelių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Į sultinį įmaišykite visus ingredientus ir virkite 5-7 minutes, kol suminkštės.
Kategorijos