Vištienos sriuba su vemischelle. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos sriuba su vemischelle.

Karšta, soti sriuba, kuri padės organizmui sustiprėti šaltuoju metų laiku.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sriuba su vemischelle. Žingsnis 1
Išvirkite vištienos sriubos rinkinį (nugarėles, kaklus, kaulus). Virkite 1-1,5 valandos, kad sultinys būtų tirštas. Atskyrus mėsą nuo kaulų, mėsą grąžinkite atgal į sultinį.

Žingsnis 2

Vištienos sriuba su vemischelle. Žingsnis 2
Nuvalykite daržoves: bulves, morkas ir svogūnus.

Žingsnis 3

Vištienos sriuba su vemischelle. Žingsnis 3
Supjaustykite daržoves, kaip norite, aš jas supjausčiau kubeliais.

Žingsnis 4

Vištienos sriuba su vemischelle. Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite daržoves 5-7 minutes. Į sultinį sudėkite apkeptas daržoves.

Žingsnis 5

Vištienos sriuba su vemischelle. Žingsnis 5
Į sultinį įpilkite pusę puodelio vermišelių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Vištienos sriuba su vemischelle. Žingsnis 6
Į sultinį įmaišykite visus ingredientus ir virkite 5-7 minutes, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos