Vištienos sriuba su vermišeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Vištienos sriuba su vermišeliais

Kiekvienas šią sriubą gamina savaip. Šiandien norėčiau pasidalyti savo receptu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite, užvirinkite sultinį. Įdėkite lauro lapų, druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 2

Vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas

Žingsnis 3

Vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais

Žingsnis 4

Vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 4
Išimkite mėsą iš sultinio, supjaustykite ją ir sudėkite atgal.

Žingsnis 5

Vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 5
Į puodą sudėkite bulves, kepintus svogūnus ir morkas. Virkite, kol bulvės išvirs.

Žingsnis 6

Vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 6
Sudėkite vermišelius. Jei reikia, pagardinkite druska, įberkite mėgstamų prieskonių arba sultinio kubelio. Virkite dar 8 minutes.

Žingsnis 7

Vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 7
Nukelkite nuo ugnies ir palikite, kad prisitrauktų po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos