Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos sriuba su vermišeliais, raudonosiomis bulvėmis ir svogūnais
Šią sriubą labai lengva pagaminti. Todėl man patinka ją virti. Sriuba būna labai skani ir soti. Šią sriubą labai mėgsta vaikai.
Žingsnis 1
Paruoškime sultinį. Pirmiausia į nedidelį puodą supilkite vandenį, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite vištienos krūtinėlę. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių ir periodiškai nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas, tada svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje su aliejumi ant silpnos ugnies pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 6
Tada į sultinį sudedame vermišelius, krūtinėlę ištraukiame į lėkštę ir atskiriame mėsą nuo kaulų, o tada mėsą sudedame atgal į sriubą.
Žingsnis 7
Pabaigoje sudėkite kepintus svogūnus ir morkas ir virkite dar 3 minutes. Pagal skonį galite įberti druskos ir pipirų.
Kategorijos