Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos sriuba su vermišeliais, žolelėmis ir kiaušiniais
Ši skani ir lengvai paruošiama sriuba patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Žingsnis 1
Vištienos blauzdas užpilkite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Puodą su vištienos blauzdelėmis statykite ant viryklės ir ant didelės ugnies užvirinkite, nugriebkite susidariusias putas. Sumažinkite kaitrą ir uždenkite dangčiu. Virkite, kol išvirs, apie 40 minučių.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir morkas. Kietai išvirkite kiaušinį.
Žingsnis 4
Kai vištiena išvirs, išimkite ją iš puodo ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 5
Atskirkite mėsą nuo kaulų ir odos, smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 6
Sultinį perkoškite per sūrmaišį. Pastatykite puodą ant viryklės ir užvirinkite.
Žingsnis 7
Kai sultinys užvirs, sudėkite svogūnus ir morkas, virkite ant silpnos ugnies 4 minutes.
Žingsnis 8
Sudėkite vermišelius ir virkite 4-6 minutes, kol išvirs.
Žingsnis 9
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Kategorijos