Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos sriubos kremas
Nors pats žodis "sriuba" yra prancūziškos kilmės, šis patiekalas pirmiausia atsirado Kinijoje. Pasaulyje yra apie 150 sriubų rūšių ir daugiau kaip 1000 rūšių, tačiau kreminė sriuba su vištiena laikoma viena iš klasikinių. Ją galima ruošti pridėjus įvairių ingredientų, tačiau subtilus ir malonus skonis visada išlieka nepakitęs.
Žingsnis 1
Apkepkite ingredientus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite apie 4-5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite vištienos filė ir ant vidutinės ugnies kepkite, kol mėsa pabals. Tada sudėkite bulves ir kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 2
Išvirkite ingredientus. Pripilkite puodo turinį vandens ir virkite po dangčiu 15-20 minučių ant vidutinės ugnies. Sudėkite vermišelius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir virkite dar 5 minutes. Baigiant virti supilkite grietinėlę, išmaišykite ir užvirinkite sriubą. Nuimkite nuo ugnies.
Kategorijos