Vištienos sriubos kremas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vištienos sriubos kremas

Nors pats žodis "sriuba" yra prancūziškos kilmės, šis patiekalas pirmiausia atsirado Kinijoje. Pasaulyje yra apie 150 sriubų rūšių ir daugiau kaip 1000 rūšių, tačiau kreminė sriuba su vištiena laikoma viena iš klasikinių. Ją galima ruošti pridėjus įvairių ingredientų, tačiau subtilus ir malonus skonis visada išlieka nepakitęs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sriubos kremas Žingsnis 1
Apkepkite ingredientus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite apie 4-5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite vištienos filė ir ant vidutinės ugnies kepkite, kol mėsa pabals. Tada sudėkite bulves ir kepkite dar porą minučių.

Žingsnis 2

Vištienos sriubos kremas Žingsnis 2
Išvirkite ingredientus. Pripilkite puodo turinį vandens ir virkite po dangčiu 15-20 minučių ant vidutinės ugnies. Sudėkite vermišelius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir virkite dar 5 minutes. Baigiant virti supilkite grietinėlę, išmaišykite ir užvirinkite sriubą. Nuimkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos