Vištienos suflė, virtos garuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Vištienos suflė, virtos garuose

Suflė - prancūziškas kepinys, kurio pagrindą sudaro kiaušinių tryniai, sumaišyti su plaktais baltymais. Vietoj trynių galima naudoti įvairius kitus virtus ir trintus produktus: pieno produktus, daržoves ar mėsą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos suflė, virtos garuose Žingsnis 1
Sudėkite grietinėlę, trynius, druską ir gerai išmaišykite. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių viršūnių ir sumaišykite su faršu.

Žingsnis 2

Vištienos suflė, virtos garuose Žingsnis 2
Paruoštą masę sudėkite į garų puodo indą, išlyginkite mentele ir virkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos