Publikavimo data: 2024-04-06
Vištienos suktinukai namuose
Žingsnis po žingsnio ruošiant suktinukus su vištiena namuose, tinka ne bet kuri paukščio dalis. Idealiausias variantas - vištienos krūtinėlė. Ji neturi riebalinio sluoksnio, tačiau iškepusi išlieka sultinga ir tanki.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Nuplautus ryžius suberkite į puodą. Užpilkite 500 ml šalto vandens. Pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos, uždenkite puodą dangčiu ir toliau virkite ryžius 15 minučių. Kai ryžiai išvirs, supilkite ryžių actą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos suktinukų įdarą. Įkaitinkite keptuvę. Į keptuvę sudėkite marinuotus vištienos gabalėlius. Kepkite mėsą po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Suformuokite ritinėlius. Suvyniokite kilimėlį į maistinę plėvelę. Ant viršaus uždėkite norio lapą. Ant jo drėgnomis rankomis paskleiskite atvėsusius ryžius. 2 cm nuo krašto uždėkite agurkų šiaudelius ir vištieną. Ant įdaro uždėkite varškės. Susukite ritinėlį į glaudžią "dešrelę". Aštriu drėgnu peiliu supjaustykite griežinėliais.
Kategorijos