Vištienos suktinukai namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Vištienos suktinukai namuose

Žingsnis po žingsnio ruošiant suktinukus su vištiena namuose, tinka ne bet kuri paukščio dalis. Idealiausias variantas - vištienos krūtinėlė. Ji neturi riebalinio sluoksnio, tačiau iškepusi išlieka sultinga ir tanki.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos suktinukai namuose Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Nuplautus ryžius suberkite į puodą. Užpilkite 500 ml šalto vandens. Pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos, uždenkite puodą dangčiu ir toliau virkite ryžius 15 minučių. Kai ryžiai išvirs, supilkite ryžių actą ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Vištienos suktinukai namuose Žingsnis 2
Paruoškite vištienos suktinukų įdarą. Įkaitinkite keptuvę. Į keptuvę sudėkite marinuotus vištienos gabalėlius. Kepkite mėsą po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Vištienos suktinukai namuose Žingsnis 3
Suformuokite ritinėlius. Suvyniokite kilimėlį į maistinę plėvelę. Ant viršaus uždėkite norio lapą. Ant jo drėgnomis rankomis paskleiskite atvėsusius ryžius. 2 cm nuo krašto uždėkite agurkų šiaudelius ir vištieną. Ant įdaro uždėkite varškės. Susukite ritinėlį į glaudžią "dešrelę". Aštriu drėgnu peiliu supjaustykite griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos